Sezóna 2018

Sezóna 2018 publikováno 15. 5. 2018

Členové, příznivci a dobrodinci našeho plovárenského spolku!


Zima nám uplynula jako voda v Sázavě a je před námi zahájení dvacáté čtvrté sezóny. Doufejme, že nebude ohroženo zákeřnou nemocí, či opatřeními s ní spojenými. Rádi bychom zahájili sezónu na Velký pátek 10. dubna 2020 spuštěním převoznické lodi na vodu a prvním jarním úklidem. Přívoz bude v dubnu a květnu fungovat jenom v sobotu, neděli a o svátcích od 10.00 hod do 18.00 hod.

V letošním roce bychom kromě standardní údržby a rozšíření zeleně chtěli investovat do nového mobiliáře (především lehátka) a stávající mobiliář opravit a nově natřít (kabiny i převoznický domeček). Po nové elektroinstalaci a nových oknech na převoznickém domečku nás čeká výměna podlah, včetně izolace.

Rovněž připravujeme několik kulturních akcí, na které vás srdečně zveme. Od pátku 22. do neděle 24. května budeme slavit několik narozenin s našimi přáteli z Dejvického nádraží a sobotní podvečer 23. května bude opět vyplněn hudbou. V sobotu 13. června přivítáme opět první dámu našeho jazzu Janu Koubkovou, veselá děvčata z Prime Time Voice a Petra Kroutila se svým kvartetem. Na závěr sezóny potom 22. srpna připravujeme vystoupení Pražského Ukulele Bandu a nestárnoucího Yo Yo Bandu.

Novinky i připravované akce budeme zveřejňovat na našich internetových (www.plovarna-senohraby.cz) či facebookových (Říční lázně Senohraby) stránkách nebo vám zasílat na e-mailové adresy. Případné kontakty na vás nebo jejich změny prosím zasílejte na [email protected].


Moc děkujeme za vaši přízeň a v případě vaší velkorysosti si vám dovolujeme připomenout číslo našeho účtu (2201120585/2010), na který je možno zaslat jakýkoliv finanční příspěvek na naši činnost.


Vřelé díky za vaši podporu, přízeň a těšíme se na vás u Sázavy.
S pozdravem Vojtěch Kašpar, člen výboru spolku


← zpět na hlavní stránku